Wow…Ett VD-jobb!

 

Jasså, nähä…

Trodde vid en första anblick att det här företaget vill rekrytera en VD.
Men så var det visst inte.

Dom söker snöskottare.

Det vill säga personer som brinner av lust – eller ekonomiskt nödtvång – för att skotta ner snö från hustak.

Då framstår det närmast parodiskt att läsa en platsannonons som låter så här:

”Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om med bland en hög andra ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad”

Och så här:

”Hos oss skapar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i landets norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter.”

Eller så här:

”Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i norra Sverige. Har du rätt inställning så har JOBBINORR jobben.”

Ja, det tro fan att dom letar med ljus och lykta. Att jobba på hustak och skotta ner tung snö kräver nog både köldtålighet och starka ryggar.
Sen kommer annonsens avrundning:

”….vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas i ett hett arbetslag där du förväntas kunna utveckla den affärsrelation som byggs upp med kunderna.”

Ja, herreminje…

Ett hett arbetslag minsann – ja, det lär behövas om det är minus 20 grader ute.

Och när dom står där med sina snötyngda skovlar i nävarna, förhoppningsvis ordentligt fastsurrade i säkerhetslinor,  högt uppe under himlen förväntas dom dessutom både utveckla och bygga upp affärsrelationer med kunderna.

 

Lägger ut annonsen i sin helhet här under.
Obs. Sista ansökningsdag är 16 januari.

SNÖSKOTTARE

JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Publicerad: 2012-12-17, Annons-ID: 0012-393351
Luleå (Kommuninformation), 5 platser
Sista ansökningsdag: 2013-02-16
Vill du ha ett utvecklande jobb i Norra Norrland? Välkommen in till oss påhttp://www.JOBBINORR.nu Här hittar du nämligen portalen till Norra Norrlands och Malmfältens största nätverk av arbetsgivare. Hos oss skapar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i landets norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter.

Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i norra Sverige. Har du rätt inställning så har JOBBINORR jobben.
Branschorganisationer, föreningsliv och fackliga organisationer skapar tillsammans med våra samarbetande företag och just DIG som arbetstagare de allra bästa förutsättningar att utveckla och stärka regionen tillsammans.
Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper samt med personliga relationer sinsemellan.

Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om med bland en hög andra ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad.

Vi är det lokala alternativet och har det största kontaktnätet, erbjuder mervärde, kvalitetsäkring och har dessutom styrkan att kunna skräddarsy lösningarna efter arbetsgivarnas men även arbetstagarnas behov. DET gynnar Norrland.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi för en av våra Norrbottniska samarbetpartners räkning fem arbetsvilliga sköskottare för tak, vi förutsätter att du har god fysik, är uthållig och självgående. Meriterande om du sysslat med likartad verksamhet och vi förutsätter att du inte är höjdrädd.

Positivt om du har körkort men inget krav. Du bör klara av att hålla igång fysiskt även under kyliga förhållanden och vi tror att du är punktlig och fungerar väl i arbetslag eftersom det handlar mycket om teamarbete. Därför är en positiv och serviceminded attityd viktigt då du representerar företagets ansikte ut mot kunderna.
I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag.
JOBBINORR – Kortaste vägen till ditt drömjobb i Norra Norrland

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas i ett hett arbetslag där du förväntas kunna utveckla den affärsrelation som byggs upp med kunderna.
Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Tillträde
Snarast
Lön
Fast lön
Kollektivavtalsenlig lön
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2013-02-16
Ansök genom att skicka in CV och personligt brev samt gärna bild via instruktioner påhttp://www.JOBBINORR.nu
Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Arbetsgivare
JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Postadress
JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING
BOX 222
97107 LULEÅ

Telefon och webbplats
Tel: 00

Webbplats

 

, , ,

Comments are closed.