Juletid och tv.

Fick en liten julpresent på Facebook. Radiotjänsts film som en snäll person gjort åt mig.
Så då försöker jag lägga in den här.

Fram för det fria ordet.

Kan så klart inte låta bli att erinra mig att somliga företrädare i den nuvarande regeringen – före detta kulturministrar och annat löst folk – tyckte sig ha så dåliga ersättningar att de inte ansåg sig ha råd att betala sin tv-licens.

Så vår nuvarande regering har inte bara avslöjat sina iskalla mänskliga värderingar vad gäller  utsatta och sjuka.

De har schabblat bort Saab; som jag närmast betraktar som en del av vårt svenska kulturarv.

Min första bil var en Saab V 4. Jag som inte ens hade lärt mig att bilar behöver motorvärmare lät min bil stå vintrarna igenom; utan motorvärmare.

Trots de bistraste vintrar så startade bilen varje morgon.

Dessutom gjorde jag och Saaben en riktigt spännande resa från Luleå till Göteborg en gång,

Företrädarna för dagens borgerliga allians anser att de som har minst ska betala till de som har mest.

 Fast  när det gäller tv-licensen får jag väl medge att jag i somliga stunder övervägt att rulla ner tv.n i källaren,  inte minst när det är ishockey eller längdåkning eller matprogram eller fotboll på alla kanaler. Samtidigt.

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar

XHTML– Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>