Skarpt läge för Wanja Lundby-Wedin

Den här roliga länken hittade jag via Hax – som i sin tur hittat den hos Ulf Hedlund.

Min massmediala näsa säger mej att det kan tyda på att indignationskulmen nu har bedarrat och börjat övergå till ett smått elakt, roligt men samtidigt ett slags accepterande skämtande; så kan det tyda på att den värsta faran för Wanja Lundby-Wedin är över.

Eller hur är det nu det brukar vara; är det när deras fall betraktas klart och såsom  historia som skandalerna övergår till folklig humor ?

Kommentarer (4) »

 • Mattias Sigurdsson skriver:

  Tja, vad kan väl folket göra? Annat än att avsätta henne på LO-kongressen och så naturligtvis – vända facket ryggen. Tufft om man har sitt hjärta där, men om den skutan vars besättning man tillhör blivit kapad… så är det nog bara att hoppa i och simma mot land.

 • Helena skriver:

  Mattias:
  Det beror förstås på hur förlåtande medlemmarna är; dom jag har träffat som tillhör LO-förbundet är fortfarande fly förbannade. Jag begriper inte vilka medlemmar dom övriga LO-topparna möter; om ens några; när dom inte lyckats avläsa dom stämningarna.

  Det har kanske blivit för många byten av tjänster och gentjänster där i LO-borgen.

 • Mattias Sigurdsson skriver:

  Som sagt var: korruptionen når långt ner i strukturen. Redan som ombudsman befinner man sig på karriärstegen; vem vet hur långt man kan lyckas klättra om man håller sig väl med LO-överheten?

Lämna en kommentar

XHTML– Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>