Har man sett; Aftonbladet har vaknat

Gick ut för att läsa Aftonbladets nätupplaga eftersom det går ett rykte i bloggvärlden om att Jan Guillou ska vara med i Lets´s Dance.

(Har förstås även hört andra rykten som säger att Guillou som bäst håller på att lära sig att googla; och att hans sambo sägs ha lovat att visa honom hur det går till att skicka mail.)

Eftersom Aftonbladet är ett av de mest uppdaterade medierna vad gäller tv-tävlingar; det Aftonbladet inte vet om före detta tv-tävlande kändisar, nuvarande kändisar, årsgamla kändisar, tio-årsgamla tv-tävlande kändisar….

Det är helt enkelt inte värt att veta!

Satte mej alltså för att undersöka om det kan vara sant –  eller om det bara är ett bloggrykte – att Jan Guillou ska ta med sig älgstudsaren och ge sig iväg för att tävla i Let´s Dance – eller om det var Stjärnor på is?

Medan jag alltså sökte febrilt i topptidningen framför andra vad gäller tv-tävlingar så upptäckte jag att Aftonbladet nu lyckats tränga igenom tv-tävlingsdimmorna och så smått börjat reflektera kring en redan veckogammal nyhet. 

Nämligen a-kasseregel-vanvettet.

Att den frågan kommit upp på nyhetsagenden först nu beror i sin tur på att det finns ett begrepp som heter prioritera.

Vilket i sin tur betyder ungefär; ge förtur.

Det vill säga när landets enda riksspridda s-tidning ger förtur åt att skriva om tv-tävlingar, då är det lätt hänt att internetakademikern Littorins lek med viktiga sociala och politiska frågor skyms undan.

Själv bloggade jag om det här för ganska precis en vecka sedan.

Fast jag är ju å andra sidan inte så överintresserad av vare sig bönder som söker sig fruar,  årsidoler eller fjolårsidoler.

Kommentarer (2) »

 • Sveriges gladaste man skriver:

  Nej då frk Viita, du har inte missat något, den har inte startat ännu. Börjar på tisdag *s*
  Kör så det ryler vännen
  bernt

 • Sveriges gladaste man skriver:

  Hallå där, ryktet säger ju att det är du, en frilansande rödstrumpa från Luleå som skall bli hans danspatner, kom inte och säg att du inte hört detta. Jag lade ut detta på bloggen direkt då jag känner dig rätt så väl och skulle uppskatta att få se dig köra en rumba med Guliotten i vänstervarv
  kram
  pappa B

Lämna en kommentar

XHTML– Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>