Kommentarer till Det fanns en katt som hette Snuffe…. http://www.viita.se/2008/12/05/det-fanns-en-katt-som-hette-snuffe/ Tue, 20 Jul 2010 22:30:29 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.0.1 Av: Helena http://www.viita.se/2008/12/05/det-fanns-en-katt-som-hette-snuffe/comment-page-1/#comment-455 Helena Tue, 27 Jan 2009 23:49:02 +0000 http://www.viita.se/?p=1336#comment-455 Hej Andreas. Jag antar att du också är en kattvän. Jo, jag har sett att han som skrivit om Snuffe har skrivit fler kattböcker. Han skriver väldigt fint. Har för övrigt en annan fin kattbok på mitt skrivbord; som även den innehåller många andra kloka tankar om livet. Den heter "En katt vid namn Darwin" och är skriven av William Jordan. Bokens underrubrik är: Hur en strykarkatt gjorde en man till en människa. Vilket också är vad boken delvis handlar om. Hej Andreas.

Jag antar att du också är en kattvän.

Jo, jag har sett att han som skrivit om Snuffe har skrivit fler kattböcker.

Han skriver väldigt fint.

Har för övrigt en annan fin kattbok på mitt skrivbord; som även den innehåller många andra kloka tankar om livet.

Den heter ”En katt vid namn Darwin” och är skriven av William Jordan.
Bokens underrubrik är: Hur en strykarkatt gjorde en man till en människa.

Vilket också är vad boken delvis handlar om.

]]>
Av: Andreas http://www.viita.se/2008/12/05/det-fanns-en-katt-som-hette-snuffe/comment-page-1/#comment-453 Andreas Tue, 27 Jan 2009 15:48:33 +0000 http://www.viita.se/?p=1336#comment-453 "Mina katter" av samma författare är också en jättefin bok i ton, berättande och utförande. Lågmäld, ganska liten och tunn och mycket vacker. ”Mina katter” av samma författare är också en jättefin bok i ton, berättande och utförande. Lågmäld, ganska liten och tunn och mycket vacker.

]]>
Av: Helena http://www.viita.se/2008/12/05/det-fanns-en-katt-som-hette-snuffe/comment-page-1/#comment-323 Helena Tue, 09 Dec 2008 22:39:03 +0000 http://www.viita.se/?p=1336#comment-323 Mattias: Du har så många tankar; och är så intensiv så jag hinner knappt smälta det. Jo, jäklar; att bara styras av intellektet är onyttigt. Det bästa jag varit med om någon gång var när jag följde med en kompis på gestaltterapi i Stockholm för många år sedan. Jag trodde jag hade hamnat på ett dårhus; med tanke på hur det agerades där. Men det var det mest givande; och utvecklande jag upplevt någon gång. För här gick det tamejfanken inte att intellektualisera. Utan det var bara till att åka med. Det var fantastiskt. Jag har fortfarande vissa bitar kvar därifrån; som gett mej inre självförtroende vad gäller vissa saker. Faktiskt bland annat i tron att människor i många avseenden är ganska lika när det handlar om många grundläggande känslor. Det är himla roligt att du fortsätter att besöka min blogg. Mattias:
Du har så många tankar; och är så intensiv så jag hinner knappt smälta det.

Jo, jäklar; att bara styras av intellektet är onyttigt.

Det bästa jag varit med om någon gång var när jag följde med en kompis på gestaltterapi i Stockholm för många år sedan.

Jag trodde jag hade hamnat på ett dårhus; med tanke på hur det agerades där.

Men det var det mest givande; och utvecklande jag upplevt någon gång.

För här gick det tamejfanken inte att intellektualisera.

Utan det var bara till att åka med.

Det var fantastiskt.

Jag har fortfarande vissa bitar kvar därifrån; som gett mej inre självförtroende vad gäller vissa saker.

Faktiskt bland annat i tron att människor i många avseenden är ganska lika när det handlar om många grundläggande känslor.

Det är himla roligt att du fortsätter att besöka min blogg.

]]>
Av: mattias.s http://www.viita.se/2008/12/05/det-fanns-en-katt-som-hette-snuffe/comment-page-1/#comment-321 mattias.s Tue, 09 Dec 2008 03:36:54 +0000 http://www.viita.se/?p=1336#comment-321 Jovisst är det skrämmande... Så är det heller inte många som tar steget ut i det okända förrän verkligheten knuffar ut dem. När smärtan hotar att bli övermäktig i samband med ett barns död, t ex, eller när livet inte går att reda ut på grund av missbruk och liknande bekymmer. Då som först... Jovisst är det skrämmande… Så är det heller inte många som tar steget ut i det okända förrän verkligheten knuffar ut dem. När smärtan hotar att bli övermäktig i samband med ett barns död, t ex, eller när livet inte går att reda ut på grund av missbruk och liknande bekymmer. Då som först…

]]>